Listverk spesialisten - Deco Systems AS

Importør og leverandør av listverk, rosetter, søyler, og fasadedekor for bolig og prosjekt. Her finner du et stort utvalg profilert taklist, gulvlist, vindu og dørlister, samt stukkatur og dekorasjonslister. Vi leverer listverk til eneboliger, hotell og leilighetsprosjekt. 

Stadig flere oppdager fordelene med listverk fra Deco Systems. 

 


Nyhet 2018 - Vi leverer nå flere nye karm og gulvlist profiler med ferdig malt overflate. For dører leveres profilene også i ferdige tilpassede karmsett - Enklere blir det ikke! 

Karmlist

Arstyl®LS1 Smygplate for listefrie vinduer har vunnet Red Dot Design Award 2017. Prisen er vunnet for High Quality Design i kategorien for materialer og overflater. 
Listefritt

Våre kunder er fornøyde og kommer tilbake!
"Ville egentlig bare si at vi er meget fornøyd med listene. Har fulgt de nå over tre år nå, og limet holder selv i eldre bygg hvor det fortsatt er noe bevegelse. Folk legger merke til listene og lurer på hvordan man får det til."
Mvh Truls Løver Arnesen
"Vi har til siden 2010 benyttet listverk fra Deco Systems i 7 nye boligprosjekt med totalt 74 leiligheter. Vi er veldig godt fornøyd med produktene og kommer til å benytte dette videre i våre nye prosjekt."
Terje Skatvedt, Daglig leder Eventyrhus
 

Nyhet: Gerikter leveres nå ferdig malt for montering uten synlige spikerhull!  Nyhet: Arstyl Wall Panels
Klikk bilde for komplett informasjon og video. 
Arstyl Wall Panels

Prosjekt Referanser
XPS listverk og innkassinger - Det ideelle valg når kvalitet og kostnad går først. Klikk for å lese mer om våre prosjekt leveranser her.
Referanser2012
 
Kontakt oss i dag!